ვაშლის ძმარი ,,ასორტი”
დავარგებულია ამერიკული მუხის ნაფოტებზე
ასაკი: 1 წელი
წარმოგიდგენთ კომპანია ესკო ესის მწვანე ინჟინერინიის ცენტრის სადემონსტრაციო საწარმო ბაზაზე, გარემოზე თითქმის ნულოვანი ზემოქედებით დამზადებულ ვაშლის ძმარს ,,ასორტს’’. საბაზისო ნედლეულის სახით გამოყენებულია საქართველოში, გორის მუნიციპალიტეტში, ორგანული წესით მოპოვებული სხვადასხვა ჯიშის ვაშლის ნაყოფის წვენი. 2020 წლის მოსავლი (შეგროვილია მოსახლეობის საკარმიდამო უწამლი ნაკვეთებიდან და ბაღებიდან).
ცივი მექანიკური გამოწურვის შედეგად მიღებული წვენი გლუკოზას სასურველი რაოდენობის მიღწევისათვის დაკორექტირებულია “მოდერნას” სახელწოდებით ცნობილი ტრადიციული იტალიური მეთოდოლოგიით. ძმრის ფერმეტაცია-დავარგება წარმოებულია ამერიკული მუხის ჩიფსების და კავკასის მაღალმთიან სოფელ ჩანადირთკარში ორგანული წესით კულტივირებული ბოსტნის რეჰანის (Ocimum basilicum), ინფუზირებით 2020-2021 წლების განმავლობაში. ძმარ-მჟავას შემადგნლობა წარმოდგენილ პროდუქტში შეადგენს 6%-ს.
პროდუქტის შეძენა: https://cidershop.kovzy.com/?showproduct=43