ბროწეულის ცოცხალი სიდრი “ფიროსმანი”
შეიცავს 25 % გლუკოზას და ფრუქტოზას. გამოიყენება სიდრის კუპაჟისთვის. მიღებულია ვაშლის ნატურალური წვენიდან წყლის აორთქლების გზით.
ყურადღება; მიირთვით ცივ სიდრში გაზავებული, დააკუპაჟეთ გემოვნებით.
დამზადებულია 0-ოვანი ემისიის საწარმოში კავკასიაში, (საქართველოს მაღალმთიანი რეგიონი ალტიტუდა 995 მეტრი ზღვის დონიდან) ბაზალეთის ტბის სანაპიროზე. თითქმის 0-ოვანი გავლენით გარემოზე https://www.facebook.com/escosbazaleti.
საბაზისო წვენი მიღებულია გოლდენის ჯიშის ვაშლის ნაყოფისგან, რომელიც შეგროვილია ორგანული წესით, საქართველოში გორის მუნიციპალიტეტში კერძო ფერმერების საკარმიდამო ნაკვეთებზე.
ინტერესის შემთხვევაში დაგვიკავშირდით: https://escos.ge/