ვაშლის წვენი კეხურა
შეიცავს 25% გლუკოზას და ფრუქტოზას. გამოიყენება სიდრის კუპაჟისთვის. მიღებულია ვაშლის ნატურალური წვენიდან წყლის აორთქლების გზით.
ყურადღება: მიირთვით ცივ სიდრში გაზავებული, დააკუპაჟეთ გემოვნებით. დამზადებულია 0-ოვანი ემისიის საწარმოში კავკასიაში, (საქართველოს მაღალმთიანი რეგიონი ალტიტუდა 995 მეტრი ზღვის დონიდან) ბაზალეთის ტბის სანაპიროზე, თითქმის 0-ოვანი გავლენით გარემოზე https://www.facebook.com/escosbazaleti.
საბაზისო წვენი მიღებულია კეხურას ჯიშის ვაშლის ნაყოფისგან რომელიც შეგროვილია ორგანული წესით, საქართველოში გორის მუნიციპალიტეტში კერძო ფერმერების საკარმიდამო ნაკვეთებზე .
ინტერესის შემთხვევაში დაგვიკავშირდით: https://escos.ge.