“ლიქიორი თაფლუკა ” დამზადებულია დისტილატისგან. რომელიც დისტილირებულია საქართველოს მაღალმთიან რეგიონში ნულოვანი გავლენით გარემოზე. ალტიტუდა 880 მეტრი ზღვის დონიდან. https://www.facebook.com/escosbazaleti. ნედლეული შეგროვილია შავ ხევსურეთის მაღალმთიან სიოფლებში , შინამეურნეობებში ოპერირებული თაფლის საოჯახო ფერმებიდან. გარდა დისტილატისა “თაფლუკას “-ს შედგენილობაში შედის ქართული ჯიშის იგივე თაფლისგან დამზადებული სიროფი.
პროდუქტი არ შეიცავს არაორგანული გზით მოპოვებულ ელემენტებს. მასში ალკოჰოლის შემცველობა განისაზღვრება 27%.-ით. მოცულობა 0.5 ლიტრი. დამზადების თარიღი 2025 წლის მარტი. შესაძენად ეწვიეთ ლინკს : https://cidershop.kovzy.com/