მანდარინის ალკოჰოლური სასმელი “ვატი #4″
ალკოჰოლი: 48% (ზაალ ხელაძის კოლექცია) 0.5 ლ
ყურადღება; დალიეთ ყინულით ან ცივ წყალში გაზავებული გემოვნებით.
დისცილირებულია ბაზალეთის ტბის სანაპიროზე განთავსებულ 0-ოვანი ემისიის საწარმოში, კავკასიაში, (საქართველოს მაღალმთიანი რეგიონი ალტიტუდა 995 მეტრი ზღვის დონიდან) პროდუქტი დამზადებულია თითქმის 0-ოვანი გავლენით გარემოზე.
მანდარინის ნაყოფი შეგროვილია ორგანული წესით, საქართველოში ოზურგეთის მუნიციპალიტეტში კერძო ფერმერების საკარმიდამო ნაკვეთებზე.
დისცილირებულია 2015 წელს. დავარგებულია მუხის 320 ლიტრი მოცულობის #4 კასრში. კასრი შეივსო დისცილატით 2014 წელს. ყოვეწლიურად ხორციელდებოდა მანდარინის ნაყოფის დისცილატით “უფლის წილი” აორთქლებული რაოდენობის შევსება. ნედლეული გროვდებოდა ორგანული წესით საქართველოში ოზურგეტის და ქობულეთის მუნიციპალიტეტებში კერძო ფერმერების საკარმიდამო მიწის ნაკვეთებზე განთავსებული ხეხილის ბაღებიდან.კასრი გაიხსნა 2021 წელს, ჩამოისხა 35 ლიტრი. კასრის დანაკლისი შეივსო იგივე წესით მოპოვებული ნაყოფის დისცილატით 2021 წელს. კასრი დაილუქა და შემდგომი ჩამოსხმა დაიგეგმა 2025 წლისთვის.
პროდუქტის შეძენა: https://cidershop.kovzy.com/?showproduct=43