მსხლის ძმარი ,,ბორბალა”
წარმოგიდგენთ კომპანია ესკო ესის მწვანე ინჟინერიის ცენტრის სადემონსტრაციო საწარმოო ბაზაზე, გარემოზე თითქმის ნულოვანი ზემოქმედებით დამზადებულ მსხლის ძმარს, ბორბალას.
საბაზისო ნედლეულის სახით გამოყენებულია საქართველოში წალენჯიხის მუნიციპალიტეტში, ორგანული წესით მოპოვებული ბორბალას ჯიშის ნაყოფის წვენი. 2020 წლის მოსავლი. (შეგროვილია მოსახლეობის საკარმიდამო უწამლი ნაკვეთებიდან და ბაღებიდან). ცივი მექანიკური გამოწურვის შედეგად მიღებული წვენი, გლუკოზას სასურველი რაოდენობის მიღწევისათვის დაკორექტირებულია “მოდერნას” სახელწოდებით ცნობილი ტრადიციული იტალიური მეთოდოლოგიით. ძმარ-მჟავას შემადგნლობა წარმოდგენილ პროდუქტში შეადგენს 6%.
პროდუქტის შეძენა: https://cidershop.kovzy.com/?showproduct=43