ესკო-ესმა ცოცხალი სიდრის წარმოება სრულიად მწვანე ნულოვან ემისის საწარმოში დაიწყო!

ბაზალეთის მწვანე ინჟინერინგის ცენტრის 0 ვანი ემისიის ხილის გადამამუშავებელ საწარმოში „ცოცხალი სიდრი“-ს  წარმოება დაიწყო. 10000 ბოთლი ვაშლის და მსხლის ქართული  სიდრი უვე განთავსდა მეორად ფერმენტაციაზე კომპანიის საცავებში. უახლოეს მომავალში  იგივე რაოდენობის ბროწეულის და კივის სიდრი განთავსდება საცავებში ე. წ დამწიფების სტადიის გასავლელად. საწარმოოს ენერგომოხმარება თითქნის 0 ვანი პრინციპებთ ხორციელდება და უპრცედენტოა არამარტო საქართველოს მასშტაბით არამედ არ გააჩნია ანალოგი მის ფარგლებს გარეთაც. რამოდენიმე თვეში იგი დაგეგმილ პარამეტრებზე გავა. „ პროდუქტი მიმზიდველია არამარტოქართული ხილის უნიკალური გემოვნებითი და ორგანული  მახასიათებლების გამო. 0 ვანი ემისიების პარამეტრების საწარმო იშვიათია ევროპაშიც.   ვამზადებთ სიდრს 0 ვანი გავლენით გარემოზე ანუ საწარმოო პროცესები სრულად განახლებადი ენერგიებითაა უზრუნველყოფილი.ამას, გარდა ხდება ნარჩენების კომპოსტირება, წყლის რეციკლირება და უფ რო სუფთა წარმოების პრინციპების გამოყენება.

ამაყი ვარ, რომ ამ გუნდის წევრი ვარ და ვხელმძღვანელობ საწარმოო პროცესების მართვას, რომელიც სცილდება ღვინის წარმოების ფარგლებს და  ანალოგია არ აქვს. ჯერ არ მსმენია ასეთი უპრეცედენთო საწარმოო პროცესების შესახებ. ძალიან სასიხარულოა, როცა იცი, რომ საწარმოს მართვისას სრულად პასუხობ ცირკულარული ეკონომიკის ფუნდამენტალურ პრინციპებს. შემიძლია ვთქვა, რომ შვილებს ჯანსაღ მომავალს შევუქმნი“  ამბობს მწვანე ინჟინერინგის ცენტრის  ღვინის სადემონსტრაციო საწარმოს ხელმძღვანელი ფრანგი ვისენტ ჟულიენი.

საკონფერენციო სივრცის დაჯავშნა

დაჯავშნეთ ჩვენი მწვანე საკონფერენციო ოთახები თქვენი კორპორატიული ღონისძიბების, ტრეინინგებისა და ვორქშოფებისთვის.

დაჯავშნა

0
    0
    ESCO-S Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop